250 g kvarg. Grädda i mitten av ugnen på 160 grader i ca 50 min. 250 g kvarg. Ett egenkomponerat recept på ett bröd med mycket protein och bra fetter från nötter och frön men med ytterst lite kolhydrater
Grädda brödet mitt i ugnen i 30 minuter, tills brödet fåt fin yta och är genomgräddat. Någonstans runt halvåret börjar många bebisar äta flera mål mat om dagen, då man kommit förbi det första smakportionsstadiet
450 g ljummet vatten. 250 g rågsurdeg. 650 g fullkornsdinkel. Tips är att 450 gram vatten är knappt 5 dl. Sätt ungen på 250 grader. Ställ in frallorna mitt i ugnen, spraya med vatten på frallorna och grädda dem i ca 12 minuter. 450 g ljummet vatten. 250 g rågsurdeg. 650 g fullkornsdinkel
De är mitt bidrag till Månadens sötsak på Söta saker. 150 g Maizena. Sätt ugnen på 150 grader och förbered en plåt med bakplåtspapper. Grädda kakorna 15 minuter i mitten av ugnen
För ungefär ett år sedan gav de mig uppdraget att fixa ett dessertbord till bröllopet. Jag blev sååå himla glad när de frågade mig, jag har drömt om att få göra ett dessertbord till ett bröllop under lång tid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.