Mississippibollar med quinoasallad
lilla matdériven
lilla matdériven
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Mississippibollar
  • 4 port 1 medelstor sötpotatis, ugnsbakad alt. ångkokt
  • 2 dl röda linser, avsköljda + 4 dl vatten
  • ½ gul lök
  • 1 msk olivolja
  • 2 rejäla nävar färsk persilja alt. koriander eller både och, grovhackat
  • 1 kryddmått paprikapulver
  • ½ tsk torkad oregano
  • ½ tsk za’atar
  • salt och nymalen svartpeppar
  • Quinoa med sultanrussin, dill och zucchini
  • 4 port 1 msk olivolja
  • en bunt salladslök, ca 6 st ¾ tsk salt
  • 2,5 dl röd och vit quinoa, blandat
  • 5 dl vatten
  • ¾ dl sultanrussin
  • 1 citron 2 medelstora zucchini, grovt rivna
  • 4 msk rostade sesamfrön
  • 4 msk färsk dill, grovhackat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.