Idag gjordes den med hjälp av lite halvfabrikat, i detta fallet djupfrysta pommes frites och crème fraîche med kantarell- och cognacsmak som fick agera sås
I helgen blandade jag ihop en gryta som blev god i smaken. För fyra personer behövs700-800 gr fläskytterfilé1 röd paprika1 gul lök1 liten burk hela champinjoner2 st ananasringar1/2 ask med cantadouost paprika/chili4-5 dl matlagninsgrädde1 dl creme fraiche1 dl vatten1 grönsaksbuljong1 msk sweet chilisås1 tsk paprikapulver1/2 tsk curryen skvätt soyasaltpepparGör så härSkär köttet i centimertjocka skivor. 700-800 gr fläskytterfilé. 4-5 dl matlagninsgrädde
Många av er kanske rynkar på näsan när ni hör detta namn, men ni ska bara veta hur underbart aromatiskt och smakfullt det faktiskt är i jämförelse med andra mjölsorter
Oftast blir det hitte-på, eller så är det som så att jag kanske sitter och kikar i en tidning, eller på nätet, ser ett recept som ser hur smarrigt ut som helst och som jag mer än gärna vill baka
Vid serveringen - börja med en bit omelett i botten och toppa sedan den med lite inkokt lax och syrad rödlök, sojabönor, rostade pumpafrön och lite färskost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.