1 rivet
limeskal1. Tvätta och borsta limen väl, finriv skalet och pressa ur saften.2. Vispa mascarpone, limeskalet, 2 tsk limesaft och florsocker till en kräm. Smaka av om det behövs mer limesaft eller socker.3. Strax före serveringen: Spritsa eller klicka i krämen i formarna. Garnera med bär och eventuellt lite rivet limeskal.
Toppa med valfria färska bär Gluten- och sockerfri chokladtårta med färska bär. Vet man att någon av gästerna på ett kalas är glutenintolerant så är det ju roligt att kunna bjuda på en tårta som alla gäster kan äta och på så vis slippa baka två tårtor, eller be personen som inte kan äta gluten att ta med eget fikabröd
Toppa gröten med rostade nötter, bäroch skivad banan. Jag älskar gröt och startar mer än gärna helgen med en matig variant toppad med en massa nyttiga godsaker
Hoppas att ni alla har haft en skön måndag ochdärmed en bra start på veckan. Här kommer ett tips på en supersmarrig och snabbfixad minibakelse som vi åt igår kväll
Här har jag gjort en härlig långpannekaka med havtorn ochblåbärochmed en hint av kardemumma. Chufan är mild och sötaktig i smaken, som påminner lite om mandel, och den är full med nyttiga vitaminer och mineraler
Dessa minipavlovor med smak av limegrädde och färska bär är supergoda och lätta att göra. Vänd i limecurden och mosa klumparna (som kan dyka upp) med hjälp av en sked
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.