Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Blanda sist i färsen och låt den sen "sätta" sig en stund innan du steker biffarna på medelvärme. Ett tips är att steka biffarna så dom får en fin och gyllene yta och sen låta dom gå klart i ugnen (125 grader) Biffarna är klara när dom släpper i från sig vätska, då blir dom saftiga och fina (svårt att säga exakt tid)
Till midsommarfesten bakade jag och tog med mig en riktigt somrig paj. Satte ihop och ändrade lite olika recept som jag tänkte skulle passa bra tillsammans, den här kommer jag helt klart att baka snart igen
Hacka gräslöken och den kinesiska gräslöken fint och blanda sen ner "hacket" och rör om väl. Såsen är god som den är meddetsamma, men jag kan tipsa om att smakerna sätter sig bättre om den får stå minst ett par timmar i kylen
Stek fläskfiléstrimlorna i smör i en wokpanna. Salta och rör ner currypastan på slutet av stekningen, rör tills currypastan smält och allt köttet fått ta del av den
Men istället för att servera kakan med en gång så ställde jag in min i frysen över natten. Jag vet inte hur den smakade innan jag ställde in den i frysen men jag kan givetvis tänka mig att det fungerar alldeles utmärkt det också
Pressa vitlök och sen pressar du färsk citron, rätt mkt så typ kycklingen ligger dränkt i citronen. Jag brukar också använda saften som dressing till min sallad eller hälla över potatisen mums
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.