För många är det sportlov och framöver hoppas vi på fina soliga dagar… Kallt brukar det även vara denna årstid så varm chokladdryck är ju gott och värmande
Vispa ner rom och muscovadosocker och häll upp i varma glas. Värm mjölken i en kastrull och bryt sönder chokladen i bitar och smält den i den heta mjölken
För mig är det här något jag förknippar med min mormor och morfar när jag var barn. De hade aldrig oboy utan där fick man röra ihop sin egen varmachoklad med kakao, grädde och lite socker i
Vem tackar inte ja till en varm choklad såhär på söndagsmorgonen. Värm bara mjölk och socker i en kastrull, rör ned mörk choklad (eller mjölkchoklad) tills det smält
Finns det något som smakar bättre än lite varm choklad framför brasan. Hacka chokladen och ha i den i mjölkblandningen och vispa tills det blandats ordentligt
Man kan ju göra så mycket gott med Nutella (som min Nutella cheesecake till exempel) men jag tror att många inte tänker på att man även kan använda den för att göra världens godaste varm choklad
Grovhacka chokladen och strö den över frukten i formen. 1 100 g mörk choklad, 70 %. Strö över kokos och gratinera i ugnen tills chokladen smält och kokosen fått fin färg, cirka 10 minuter
en som är inspirerade av varm choklad är perfekta för det ändamålet. Den halvsmälta chokladbiten och marshmallown på toppen gör detta till en farligt god kaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.