Jag bjöd dem på en riktig klassiker, pannbiff med lök och fick därmed också ett tillfälle att uppdatera mitt gamla vegetariska recept på rätten för att funka som vegansktoch i det nya post-Formbar färs Sverige
) Hade bilden varit nytagen hade formen varit i glas eller rostfritt stål. ) Bilden är gammal, och troligtvis den fulaste matbilden so far på min blogg, ochden skarpsynte ser att den tagits innan jag satte igång med plastbantning av köket
Så här snygg blir man efter. Idag hade jag en behandling bokad hos min kiropraktor Malin och hon började behandlingen med lite "koppning", dvs en sorts sugkopp som man drar över musklerna och som bland annat ökar cirkulationenoch släpper på bindväven
Jordgubbarna tryter i växthuset och varje skörd blir nu mindreochmindre. Det var precis så att jag fick ihop till en paj häromkvällen när det var så pass fint väder att det faktiskt gick att sitta ute och fika på balkongen i kvällssolen
Det här pannkaksreceptet kommer ifrån ett av minanya roliga samarbeten – jag ska nämligen börja skriva ett återkommande uppslag i det fantastiskt coola ochsnygga matmagasinet Vegourmet från och med februarinumret
Inte mig emot, jag är verkligenen höstmänniska, älskar denårstiden, mycket på grund av att min kropp mår som allra bäst då och det känns eftersom jag får så mycket mer energi då
Idag gjorde jag den här underbart ljuvliga tårta till min kära mor som fyller år. Tårtan blev iallafall uppskattad och då har jag några som är väldigt skeptiska när det kommer till efterrätter som är 'nyttiga' ochveganska
En av gästerna var vegan och jag nappade direkt på utmaningen att baka envegansk bröllopstårta. För flera år sen gjorde jag envegansk chokladtårta som blev överraskande god menden här gången vill jag göra en somrigare variant som tog till vara på säsongens smaker
Antingen har de inte funnits alls eller så har de varit fruktansvärt kemiska och av den där riktigt dåliga sorten av osande pulverbea som man mest bara ätit när det inte funnits något annat val och som mest får mig att tänka på trötta, flottiga och halvråa potatisklyftor och sega billiga och sönderpepprade fläskotletter från några av mina sämsta matminnen från nittiotalets barndom
Jag tror det var Jennie Walldén som gjorde en version av bulgogi på Nyhetsmorgon för en tid sedan, och att det var där jag först fick höras talas om det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.