För att fira min blog blir ett år bakar jag en godaste tårta som stor i mitt bak listan jätte länge så det blir en Lite Black Forest Cake eller black forest cake version utan alkohol
Säger också yttligare ett grattis till dig, kusin Alva. Nikon D3100 + 18-55/3,5-5,6. Maten vi åt i går var helt suverän och anledningen till det var för att allt var hemmagjort
Nu är det din tur min vän. Svåra recept som måste läsas noga, kanske provlagas innan middags bjudningen är spännande men, ett enkelt recept med bara ett par få ingredienser kan vara lika lockande
Min lilla söta skärbröda från Iris hantverk passar jätte bra att lägga upp goda bakverk på. Lägg degrullarna i kylskåpet i 30 min. sätt kaokorna i ugnen och sänk temp till 175 grader, grädda kakorna mitt i ugnen i 10-15 min. 30 min S. 10-15 min
Torka av ankbrösten och snitta skinnet och fettet under i ett rutmönster. på ett stort fat. Lägg ner dem i het stekpanna utan smör, sänk värmen och stek 5 min på skinnsidan, vänd och stek den på andra sidan. Bryn även kanterna ytterligare ca 2 min. Lägg i en ugnssäker form och stek dem i ugnen ca 25 min till en innertemperatur på 66°. Låt ankbrösten vila i folie ca 10 min. Stek det på svag värme i olja i en kastrull 2-3 min. Låt koka utan lock ca 15 min tills ca hälften återstår. Låt koka 2 min. Koka sparrisen 2-3 min. Lägg ner potatis och morötter i kokvattnet och låt koka 3-4 min. koka ytterligare 1 min. 1 min 8
Jag och min familj passar på att önska er en trevlig midsommar. Caroline passade på att baka ett bröd som är som ciabatta, receptet finns sedan tidigare på sidan
Recept på min Rhode Islandsås kommer i morgon. Där finns ett stort utbud av ekologiska och rättvisemärkta godsaker och ett växthus med massor av blomster
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.