Lägg ner dem i het stekpanna utan smör, sänk värmen och stek 5 min på skinnsidan, vänd och stek den på andra sidan. Bryn även kanterna ytterligare ca 2 min. Lägg i en ugnssäker form och stek dem i ugnen ca 25 min till en innertemperatur på 66°. Låt ankbrösten vila i folie ca 10 min. Stek det på svag värme i olja i en kastrull 2-3 min. Låt koka utan lock ca 15 min tills ca hälften återstår. Låt koka 2 min. Koka sparrisen 2-3 min. Lägg ner potatis och morötter i kokvattnet och låt koka 3-4 min. koka ytterligare 1 min. 1 min 8
Magiskt god fransk chokladtårta med massa glasyr på toppen. Grädda kakan i nedre delen av ugnen i 30 minuter (inte mer än 30 minuter, för då blir kakan för torr). Låt tårtan vila i kylskåp ca 30 minuter innan servering
Helt gudomligt god, innehåller avsevärt mycket mindre socker och, det bästa av allt, producenterna och därmed produkten samarbetar och stödjer hungerprojektet i Argentina
Jag gillar mina bröd med hård skorpa så de får svalna utan duken. Mjöla degen och täck bunken med plastpåse, låt jäsa i rumstemperatur i 30 min eller i kylen över natten. Baka mitt i ugnen i ca 15 min på 225°, sänk sedan värmen till 175° och låt dem bakas i ytterligare 25-30 min, brödet i långpannan kan behöva lite kortare tillagningstid än limporna
Blanda sist ned mjölet, lite i taget och arbeta degen smidig, ca 5 minuter i köksassistent. Jäs degen 30 minuter under bakduk. Jäs bullarna under bakduk 30 minuter. Grädda mitt i ugnen ca 4-5minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.