Min lunch idag: Fylld zucchini!
Mias mat- och bakblogg hos Kurera
Mias mat- och bakblogg hos Kurera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner:
  • 2 st zucchini, tjocka medelstora
  • 1/2 gullök, finhackad
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • 50 g fetaost, smulad
  • 20 g valnötter, hackade
  • 1 ägg, uppvispat
  • 1 tsk dill, färsk hackad
  • 3-4 minuter Ta upp och skölj i kallt vatten. När de svalnat något, skär av ett lock och gröp ur zucchinin med en sked, spara köttet. Bryn lök och vitlök i lite olivolja tills det blir glansigt och mjukt. Lägg ner zucciniköttet och låt steka med tills allt fått en gyllenebrun färg. Låt svalna. Rör ner övriga ingredienser , krydda och fyll zucchiniskalen med röran. Lägg zucchiniskalen i en ugnsfast form. Ringal över lite olivolja. Täck med aluminiumfolie och grädda i mitten av ugnen på 200 grader ca 30 minuter Ta av folien och grädda ytterligare ca 15 minuter Serveras varm med en fräsch sallad. Jag ska äta sallad gjord på babyspenat, ruccola, isberg, tomater, lök och en vinegrett.
  • 2013 Av: Mias mat- och bakblogg Kategori: ägg, Medelhavskost, Recept, vegetariskt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.