Låt vila ca 30 minuter. I lördags när vi hade vinprovningen hemma hade jag gjort en kall buffé eftersom vi skulle sitta ute i glashuset och var åtta personer
goda italienska rätter som till exempel pizza och många goda pastarätter. Låt småkoka i 20 min. Tomatsåsen får utmärkt att spara i kylen 7-8 dagar eller frysa i mindre
Här hemma äter vi ofta lax, det är både gott och nyttigt. Lägg laxbitarna i en smord ugnfast form. 4 st laxfiléer. Grädda i mitten av ugnen ca 25-30 minuter. Ingredienser för 4 personer 4 st laxfiléer
Om du vill lyxa till din pastasås kan du även vända i räkor tillsammans med laxen. 6 portioner krämig laxpasta. 500 g lax. 6 portioner krämig laxpasta. 500 g lax
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
"Ännu mer lax. varmrökt lax och ingredienser till en helt underbar basilikasås med parmesan. Servera laxen tillsamans med de ugnsrostade grönsakerna, basilikasåsen och sallad
Skär laxen i bitar och lägg i en ugnsform. Häll över laxen och strö över riven ost. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 4 laxfiléer. Gratinera i mitten av ugnen i ca 20-25 minuter tills osten fått fin färg. Lax i citron- och hummersås med kräftstjärtar, ca 4 portioner. 4 laxfiléer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.