I fredags var jag inbjuden av Borlänges Näringslivskontor för att komma och delta i en ”heta stolen” intervju under en av deras näringslivsfrukostar och berätta om min resa och vad jag gör för någonting som proffessionell matbloggare
Men idaggjorde jag den helt enligt ursprungsreceptet och det är så den skall vara känner jag. Det här receptet på tant Edits äppelkaka är ett utav mina allra äldsta recept och mitt allra käraste
Tillsätt ett ägg i taget och blanda ordentligt. Rosta mandlarna i en torr stekpanna i ett par minuter. Knapriga och goda skorpor med saffran och mandel
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är minfavoritjuice som jag pressar iminjuicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Vispaihop ägg, grädde och kryddorna i en bunke. Häll sisti ströbrödet och låt det hela stå och svälla en stund (känns det för torrt eller för löst så tillsättantingen grädde eller ströbröd)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.