Mums, det här var gott. Helt i min smak. Jag har testlagat ytterligare ett middagstips som kommit in till månadens middagstips, nämligen Millas vegetariska quesadillas
Fräs den förvällda och hackade eller frysta grönkålen i en gryta med smör. Rör om under tiden. Tillsätt fond eller skinkspad och grädde och sjud kålen, i ca 10 minuter
100 gr smör2 ägg1,5 dl socker 2 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 0,5 dl grädde eller mjölk Vispa socker och äggBlanda mjöl och bakpulver Smält smöretBlanda ihop alla i ingredienser Häll smeten i smord form och grädda på 200 gr ca 40 minuter kolla med
Jag bakade bröd igår. Jag hade jäst-vatten-vetemjöl-olja-2 dl kvarg-1dl linfrön och massa kärlek. ❤️ 210 gr ca 10-15 minuter ( formade till platta frallor) de blev väldigt saftiga av kvargen
Mille feuille betyder tusen blad och består av smördeg och vaniljkräm och är glaserad med fondant. Den är egentligen en ganska enkel bakelse som bli fantastisk på grund av hantverket bakom och genom att använda riktiga råvaror
Halländsk långkål är en klassisk rätt om har hängt med sen jag kan minnas på julbordet och vi har börjat att göra den någon dag efter julafton för att den skall få ta lite större plats
Detta är mitt egna recept på hallongrottor. Smakar precis som på konditoriet. Du kan lätt byta ut sylten mot din favorit eller tex blåbärsylt, hjortonsylt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.