Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1hönsbuljongtärningar. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Jag tycker bara att det är så hemskt med någon som sitter och petar i maten som ett barn. Brödet är godast om det får vila någon dag innan ni sätter tänderna i det och håller sig sedan saftigt i flera dagar
derssingen är enkel och god att göra. Blanda dijonsenap och vitlök i en bunke, tillsätt olja droppvis medans man vispar, var försiktig så att den inte skär sig och ha i så mycket olja så den blir fast, tillsätt balasmvinäger en lite skvätt även salt och peppar smaka av ev mera vitlök, vispa i vatten så att den blir lite mera lös i fall man vill ha det
Salt (gärna örtsalt). Gör såhär. Dela det här. Salt (gärna örtsalt). 400 g pasta av valfri sort (gärna farfalle, fussilli eller penne). 2 pkt krossad tomat (gärna finkrossad). 200 g riven ost av valfri sort (mozarella, parmesan eller vanlig hushållsost funkar utmärkt). Relaterade 6 portioner 400 g pasta av valfri sort (gärna farfalle, fussilli eller penne). 1 lök 2-3 vitlöksklyftor 2 pkt krossad tomat (gärna finkrossad). 200 g riven ost av valfri sort (mozarella, parmesan eller vanlig hushållsost funkar utmärkt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.