Mera svamp: Svarta "trä-öron"
Risvin och Chili
Risvin och Chili
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g fläskfile, 4 sellerikvistar och ungefär samma mängd strimlade trä-öron.)
  • 1 tsk shaoxing risvin, ½ tsk salt, 1 msk potatismjöl,
  • 2 msk vatten
  • 1-2 skivade vitlöksklyftor och lika mycket skivad ingefära, 1 skivad salladslök, 1 msk hackad saltad chili.
  • 1 dl standardbuljong, 1 tsk potatismjöl, nymald vitpeppar och salt efter smak.
  • 1.1 Skiva det gröna och lägg i en skål.1.2 Strimla svampen och lägg i en skål.1.3 Skiva köttet och blanda i en skål med marinad-ingridenserna.1.4 Gör iordning en skål med kryddorna.1.5 Gör iordning en skål med såsen.
  • 2.2 Häll i kryddskålen, woka runt allt i ca en halv minut.2.3 Häll i grönt och svamp. Woka runt i en minut till.2.4 Häll i såsen och woka i en halv minut till.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.