Grekisk mat är i mitt tycke den bästa maten man kan få. Och grekland är verkligen vårt favoritresmål. Finns inget mysigare än att strosa runt i bygatorna i sommarvärmen, hitta en lite undangömd, pittoresk restaurant och sitta i timmar och njuta den goda maten och det goda vinet
Efter helgens tripp till Barcelona har det hängt med lite ny-gamla smak och matidéer. Att efter 7 år (japp så lång tid är det sedan sist jag va i Spanien) äta den där perfekt stekta sardinen och de friterade bläckfiskarna är dels un paseo por las memórias men de hjälper också till att sparka igång lusten att laga mer comida española en casa
Igår bjöd jag hem Emelie på Eurovision-middag - det är lite av en tradition. Eller okej. Vi gjorde samma sak förra året, och eftersom det gick så bra för Måns så, var det ju lika bra att upprepa succén
När jag var barn gillade jag päronglass mycket. Min syster däremot beställde ofta stracciatella glass i kiosken vi besökte efter våra friidrottsträningar
En paj som bär med sig många barndomsminnen. Denna gång har jag bakat den på finska blåbär. ) Min mamma vet hur mycket jag uppskattar vilda blåbär, att hon ställde sig i skogen för att plocka mig en liter blåbär, som sedan svärmor packade ner i kappsäcken när hon kom på besök till Amsterdam
This is the post we have all been waiting for. The pre-Valentine's Day post. I had about twenty ideas of cute desserts to make (I mean this IS the highlight of the dessert-year according to me), but I fell for this one
Spaghetti al Limone - spaghetti med citronskal, lite vitlök i smör och grädde toppad med parmesan. Jag missade att det gjordes spaghetti med citron i första avsnittet av River Café Cookbook , men hittade ett som kan ha varit just det receptet
Michelle-Mariolina, a 19 year old girl from Sweden who graduated in June 2015. On the blog you will take part of outfits, inspo, beauty and fashion tips
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.