Till vardags blir det mest att jag tar en frukt som mellanmål men på helgerna, när jag har lite extra tid, så är det kul att prova på och röra ihop något nytt
Man vet inte vad som kommer att finnas i matväg eller när det kommer att vara möjligt att äta. Bättre än frukt som vi annars ofta tänker på som mellanmål
Här hemma går det åt en oansenlig mängd riskakor, flingor, mjölk, inte-alltid-så-nyttiga (och oftast dyra) färdigköpta panpizzor eller annat lättillgängligt som finns i skåpen
Medelhavsön bjöd på precis det vi ville ha, sol, god mat och shopping. När väskan var färdigpackad och klockan ställd på onsdagskvällen så återstod endast en sak, fixa frukosten
Det är också viktigt för oss att vi ser till att ha frukter hemma och andra ingredienser som växtmjölk och havregryn så att vi enkelt kan göra mellanmål, berättar Ida Lönnstedt
På helgerna när jag har mer tid över försöker jag ofta lägga ner lite extra kärlek på mina mellanmål, det blir liksom allt bra mycket trevligare att äta då
Det går ofta att få tag på saker att äta längs vägen med såklart men om en vill vara säker på att få ekologiskt och något som stämmer överens med ens egna kostval kan det vara smart att ta med sig någonting
Häll över i koppen och grädda i micron på full effekt i 2-3 minuter 1 dl Havregryn. Häll några droppar olja i koppen och smeta ut med hjälp av ett hushållspapper
Min nittonårige son som bott hemma själv i sommar var ganska glad över det tilltaget. När man delar recept på festivalbakelse med hallontryffel, lakrits och chokkladmousse och är påväg in i rutiner igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.