Lite frallor att ha med på semestern så man slipper börja jaga bröd som barnen kan äta. Jag är mycket förtjust i min naturliga surdeg – är väldigt livskraftig
Medelhavsön bjöd på precis det vi ville ha, sol, god mat och shopping. När väskan var färdigpackad och klockan ställd på onsdagskvällen så återstod endast en sak, fixa frukosten
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Naturligtvis går det bra att använda femminuterssill för receptet om man så vill. Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Hjortgryta på ytterlårHjortgryta. Skär köttet i lämpliga bitar och stek dem på hög värme runt om. Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.