Men som tur är så är det är ju inte bara utseendet som räknas. Men så gott det ser ut. Jordnötssmör är bland det äckligaste jag vet och har så länge jag kan minnas varit det
Jag brukar oftast blanda pölsan med fläskkött men det här köttet var så fint att det blev gott ändå( har provsmakat alldeles för mycket) Lite lite lever är kalas att ha i men det hade jag ingen
Istället för att använda pasta som lasagneplattor använder man sig av skivad aubergine som verkligen gifter sig med den smakrika tomatsåsen som stått och puttrat med örter
Jag rekommenderar starkt att göra den dagen innan, då smakerna hinner att utvecklas ordentligt. Melanzanealla parmigiana är en av mina vegetariska favoriter
Tack alla ni. Varva sedan tomaterna med skivad mozzarella och färsk basilika. Klart det tar lite tid, mennär gästerna kommer är det framdukat och klart, och man slipper stå så mycket i köket
På det ett lager riven prästost, strimlad rökt skinka, champinjoner, lök, paprika, färska tomater, skivad mozzarella, lite olivolja, svartpeppar och självklart oregano
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.