Confiterade anklår med rödbetor, chévreost och baconinfuserade puylinseranklårankfettkryddor (t ex rosmarin, vitlök)kokta rödbetorchévre i grova smulorpuylinserbacon (gärna från Bondens i Hötorgshallen)Packa anklåren tätt i en kastrull, häll på ankfettet och eventuella kryddor
Det bästa med introduktionen av denna sallad var att både mor och svärmor gjorde klart att de INTE tyckte om getost men jag kan säga att båda ändrade sig efter att ha smakat denna sallad
kom på att vi ville fixa nya möbler till verandan, de vi hade var inte så bekväma att sitta i och det fick inte plats så många vid bordet och vi är ju oftast rätt många här när man räknar med alla barnen, deras vänner/flick/pojkvänner för att inte tala om när vi har våra vänner på besök
50 g smör 500 g morot 1 citron 0,5 tsk salt 1 dl pinjenötter 100 g chèvreost. 50 g smör 500 g morot 1 citron 0,5 tsk salt 1 dl pinjenötter 100 g chèvreost
Lägg upp på ett fat och garnera med cocktailtomater. Ett gott surdegsbröd, parmaskinka, chevréost, ruccolasallad, pinjenötter och några cocktailtomater, låter det gott
Börja med såsen som gärna får stå och gotta till sig ett par timmar i kylen före servering. Att mixa ihop olja med margarin med hjälp av en mjölkvisp är jättebra då oljan inte skitar sig igen på samma sätt som om man bara rör ihop den
Där jag bor har det varit helt underbart väder i några dagar med gassande sol. Jag gick en promenad i det fina vädret efter jag kom hem från jobbet, och därefter gjorde vi toast i smörgåsgrillen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.