Auberginerullar med krämig rödkåls- och olivröra
LessCarbs.se
LessCarbs.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 stora auberginer
  • Salt
  • Olivolja
  • 1 kg rödkål
  • 2 stora röda lökar
  • 2 dl gröna urkärnade oliver
  • 2,5 dl cream fraiche
  • 2,5 dl grädde
  • 1,5 tsk herbamare
  • Peppar
  • 2 tetror krossade tomater
  • 2 msk tomatpuré
  • 5 vitlöksklyftor
  • 1 tsk sriratcha
  • 3 bitar mozzarellaost
  • 1. Sätt ugnen på
  • 175 grader Skär auberginerna på längden ca
  • 0,5-1 cm tjocka och salta dem
  • 3. Koka ihop ingredienserna till tomatsåsen,
  • 10-15 minuter Vissa tomatsorter kan behöva en uns sött för att bryta av om de är väldigt sura, tillsätt i så fall en nypa sötning (som sötströ). Ibland behövs det slås på lite vatten så den inte bränns om du väljer att koka den länge.
  • 4. Lägg sedan på lite fyllning och rulla ihop
  • 175 grader till
  • 10-15 min Se

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.