De här rörorna passar bra till plockmat och gott bröd men också i pitabröd med kött och grönt. Mixa allt till en slät röra och glöm för allt i världen inte att smaka av
Så här gjorde jag min couscoussalladmed linser och solrosfrön. Jag har blivit så förtjust i röda linser och tänkte att de måste vara goda att ha i en sallad
Servera med libabröd, sallad, tomat, gurka, rödlök, vitlökssås, saltgurka och feferoni. Lägg dem tillsammans med kryddor och kikärtsmassan i matberedaren, mixa ytterligare några varv
Kombinationen tillsammans medcouscousoch gräslöksdressing blir en absolut fullträff. Sila av och lägg sedan i en bunke, finfördela broccolin med en potatis press eller finhacka dem
Hemmagjorda falafel i libabröd med grönsaker och dipsåser, mums. Det ska givetvis vara mycket persilja och koriander i dem, jag kunde nog tagit lite mer till ochmed men det gör man som man vill
Bryt skinkan i bitar och fördela över salladen. Lite isbergs sallad. Toppa med pinjenötter (som man med fördel kan rosta i en torr stekpanna), färsk timjan och lite honung
Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmed bacon och brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.