Jag serverade min zucchinipasta med en italiensk tomatsås med mycket lök, soltorkade tomater som jag hade torkat själv i solen i Grekland i somras, lite ringlad olivolja och med torkad basilika
Därför tror jag att det är bra att ja delar receptet för jag tror många andra också tycker det. jag brukar köpa de där gula från blå band jag lägger in en bild så ni vet va ni ska leta efter
I egenskap av flexitarian äter jag förstås stora mängder grönsaker men jag tycker fortfarande att det kan vara klurigt med proteinbiten när jag vill äta köttfritt
In a large bowl, combine the zucchini, spinach, feta, herbs, eggs, scallions, and garlic. Place the grated zucchini in a fine mesh strainer over a bowl
Lightly sprinkle one side of zucchini with salt, then flip, and sprinkle with remaining salt. Make sure not to over roast or zucchini will break during rolling
Inlägget Potatoand Sweet Potato Fries dök först upp på A Big Heart & Soul - Jessica Clarén. Så igår gjorde jag slag i saken efter att sett Hannas recept på en liknande variant
Jag kikade igenom bloggarkivet och fann foton på dessa "zucchini- och morotsplättar med basilika och brieost", och trots att min mun vattnades av tanke på dem så orkade jag verkligen inte att ställa mig i köket för att laga dem
Andra recept på smått och gott till en buffé är till exempel. Här i Grekland så använder man sig av fetaost, och i vissa fall även anthoturo som är en annan typ av vit ost baserad på får eller getmjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.