Mazarinrutor med chokladglasyr
Marianns LCHF mat & bak
Marianns LCHF mat & bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8-10 bitar Ingredienser
  • 125 g smält osaltat smör
  • 4 ägg 3 msk erythritol (sötrix, sötin o sukrin) och 1/4 krm stevia eller annan egen vald sötning
  • 1 dl grädde
  • 1 dl mandelmjöl
  • 0,5 dl kokosnötmjöl
  • 0,25 dl pofiber
  • 4-6 malda bittermandlar
  • 2 tsk bakpulver
  •  
  • Chokladglasyr
  • 50 g choklad 90% eller råchoklad
  • 1 dl grädde
  • 2 msk erythritol och 1/4 krm stevia eller annan egen vald sötning
  •  
  • Gör så här
  • 1. Vispa ägg och sötning fluffigt och häll i grädden och smälta smöret
  • 2. Blanda alla torra ingredienser och blanda ner det i smeten väl.
  • 3. Grädda i liten långpanna (15×25)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.