Så jag har nu svängt ihop en saftig mazarinkaka med blåbär. Jag valde att toppa den färdiggräddade mazarinkakan med ytterligare mosade blåbär som jag sötat med lite sötströ, men det gör man som man vill
Visst är det väl skönt med okomplicerad mat med rena smaker. Jag drar lätt iväg och lägger till ingredienser för att få med så mycket gott som möjligt men den gyllene regeln för de flesta kockar är att less is more
Vem älskar inte rabarber. Jag älskar det och det går att variera med många olika recept. Det som är viktigt är att man har bra socker så att det inte blir surt
Jag hade skrivit ett helt annat inlägg tills idag, men efter att ha bakat denna goda och saftiga päronkaka kände jag bara att denna måste få komma med idag
Åh mazarinkaka. Mazarinkaka med mandelmassa blir mer kompakt, men även den saftig. Klicka här för att spana in mitt OTROLIGT enkla recept på chokladmazarinkaka
Detta recept ger de i mitt tycke allra godaste och saftigaste vaniljbullarna. Tricket är att använda rikligt med fyllning, alltid använda äkta smör, bearbeta degen ordentligt och inte använda för mycket mjöl – degen ska fortfarande vara något kladdig innan jäsning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.