Vispa ihop ägg, olja och yoghurt och vänd ihop med mjölblandningen. 150 g fetaost. Ugn 200°. Lägg muffinsformarna i en muffinsplåt så får du högre muffins
Skär tomaterna i bitar och fetaost i tärningar, hacka den färska basilikan och blanda ner dem. 8 soltorkade tomater i olja. 100 g fetaost. 3 ägg 8 soltorkade tomater i olja. 100 g fetaost
Dessa matmuffins gjorde jag förra veckan och de blev riktigt goda och perfekt som mellanmål. Fördela smeten i muffinsformar som du med fördel placeras i en muffinsplåt
Jag hade tärnad fetaost, röda och gula tomater, bacon och oregano i mina muffins och det passade bra ihop, om jag skulle ha i något mer så kanske det skulle vara soltorkade tomater i själva smeten för att ge den mer smak
4 1/2 kruka oregano 1 vitlöksklyfta skal och saft av 1 citron (1 citron motsvarar 2 msk saft) 1 silverlök 250 g gula och röda körsbärstomater 4 msk olivolja salt och svartpeppar 2 pkt fetaost (à 150 g) Till servering bröd kalamataoliver Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.