Oftast bakar jag söta muffins, men matmuffins är också väldigt goda. Dessa passar bra till soppa och är enkla att ta med till jobbet eller på skidutflykten
Jag vet, det råder inte så stor aktivitet på bloggen för tillfället. arbetar man heltid, har små barn och försöker träna några gånger emellanåt så blir tyvärr bloggen lidande
Salamichips. Lite snacks till helgen är ju inte fel och dessa salamichips är väldigt enkla att göra. Goda att äta som de är eller ha som tillbehör till soppan
Jag har skrivit om det förr och skriver det igen. Sötpotatis är något av det godaste som finns. Det är en så himla skön rotsak eller ja det är egentligen en ört om man ska vara helt korrekt
Blanda allt noga, sparas i en burk med skruvlock, sätt på mörk och sval plats. Används som marinad till kyckling, lamm, fläskkött och köttfärs, som skärs i tunna skivor
Krydda lammfilén och bryn den hastigt runt om i lite smör, lägg den sedan på ett fat och låt svalna. Ta fram smördegsplattorna och låt dem tina, det tar ungefär 15 min
Dom här rackarna är supergoda och funkar som både förrätt eller snittar. Jag köpte fryst smördeg som är skurna, låt en tina cirka 10 min sen penslar du ägg över hela plattan
Glutenfri paj. En superenkel och helt vansinnigt god glutenfri pajdeg gör jag med mandelmjöl och smör. Den blir verkligen sådär perfekt krispig och frasig och smakar betydligt mer än ”vanlig pajdeg”
Jag fick upp ögonen, eller jag kanske ska säga smaken, för "Banana bread" då jag bodde i New York. Det är ganska vanligt att man äter det till frukost (i tron om att det är nyttigt
Helg på intåg, tjoho. Som vanligt längtar jag efter några dagars ledighet tillsammans med Calle och Clara, och den här helgen ska vi, precis som förra, inte göra något alls