Brödbrödbrödbrödbröd. Den senaste veckan har jag bakat upp ca 10 kg mjöl. Oj. Allt från örtkransar med oliver, till fukostknutar med lingon, havreflätor med frön, rågsnäckor
Hej där ute. Här har det inte varit mycket aktivitet senaste tiden. Aktivitet har det visserligen varit men i alldeles för hög dos att varken tiden eller orken har funnits för att vardagsinspirera er
Rullader är tacksam mat, gott och enkelt och sköter sig efter rullande stort sätt sig själva. De här med soltorkade tomater, parmaskinka och basilika är urgoda
Ugnsstekt lax med sås på trattkantareller, Omelett med trattkantareller, Gräddig squashpasta med trattkantareller, Grönsaksfrittata med trattkantareller, och nu sist ut Risotto med trattkantareller
Recepten till de matinspirationsbilder jag lade upp häromveckan har efterfrågats från flera håll. Hhär kommer därför recepten till de bilderpå några av sommarens måltider (alla recept är beräknade till ca
Klas Lindberg när vi träffade honom i Årets kock-restaurangen på Gastro NordI går fick vi Årets kockbloggare och ett gäng journalister lyssna på Klas Lindberg, Årets kock 2012, och Tomas Diederichsen, Årets kock 2011 som just besökt Japan på den årliga Årets kock-vinnarresan
Brysselkex är användbara dem. Häll lite sylt eller marmelad på några så får ni även syltkakor. Schackrutorna behöver jag definitivt träna på men jag tar med dem ändå
Några tips på sådant som ger mig matinspiration just nu är bästa matfotografen Matilda Lindeblad och duktiga kocken Ylvas Bergqvists instagramkonto 2gramsalt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.