Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1/2 msk timjan 2 dl crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning eller kycklingfond (1 hönsbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk kycklingfond) 150 g sockerärtor 2 tomater Lägg till i inköpslistan
När middagen var uppäten, disken inplockad i diskmaskinen och köket återställt var det bara för mig att dressa om och åter åka in till stan, för ett yoga-pass
4 1 liten squash 1 rödlök 1 gul paprika 6 - 7 torkade aprikoser (eller russin) 350 g strimlad kyckling (färdigpaketerad eller strimlad bröst-/lårfilé) 1 tsk olja till stekning 1 burk svarta bönor (à ca 400 g) 500 g krossade tomater 1 tsk malen spiskummin 1 tsk malen koriander flingsalt nymalen svartpeppar Till servering fullkornsbulgur, quinoa, ris eller potatis Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Rosta mandlarna i het panna och lägg sedan i matberedare med S- kniv. Smaka av med havssalt. Kör i ca 10 minuter tills mandelns oljor frigjorts och du har ett fint smör
Lyft ur och lägg åt sidan medan du gör såsen. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt jasminris. 4-5 dl creme fraiche. 1Kycklingpanna. Ha ner den stekta kycklingen och låt den puttra med1-2 minuter
LCHF kokosmjölk sås passar perfekt med asiatiska fiskkakor eller som tillbehör till grönsaker. Så för att jämföra en petflaska till exempel med cider, är klart att den är inte lika berikad med bisfenol A som kokosmjölk är
Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn rivet skal av 1 citron 1 msk saft av citron 600 g kycklinglårfilé 1 msk smör eller margarin 1 tsk salt 1 krm peppar 1 tsk rosmarin 2 dl lätt crème fraiche 1 hönsbuljongtärning 200 g sockerärtor Lägg till i inköpslistan
Dessa chokladrutor har jag faktiskt redan bloggat om fast på Outnorthbloggen men de var så goda så dem vill jag absolut ha med här också, men här har jag tillsatt lite mera crunch i dem…
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.