Börja med att krydda kycklingen med salt och peppar och stek den i några matskedar olivolja. Hetta under tiden upp en grillpanna med lite olivolja penslat på den och rosta brödskivorna tills de fått fina ränder och en krispig yta och skiva gurkan och mozzarellan i skivor
Dessa serverade jag med Tortilla chips, salsa & gräddfil för att bryta av det hela lite. Samma sak gör du med kycklingen fast jag struntade i att peppra den
Servera med ris och resterande sås. Jag använde ketchup med 50% mindre socker, så om ni har ”vanlig” ketchup hemma så kanske ni vill minska ner på sockermängden i såsen
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Krydda med salt, peppar, grillkrydda och lite curry. Sätt i löken och fräs upp med lite olja. När löken börjar mjukna lite tillsätter du champinjonerna och fräser med en stund
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.