1998 och
arbetar med inredningar och arkitektur. Studion består av Christian och Ruxandra Halleröd. Halleroed är baserade i Stockholm men arbetar även internationellt, bland annat i Los Angeles, London, New York, Paris och Berlin. Halleroed gör projekt åt bland andra Arket, Acne Studios, Byredo, Frame, Engelbert, Axel Arigato, Totême och Nordiska Museet. www.halleroed.com
Dels för att jag inte producerar kakor i samma mängd som under kafetiden, dels på att tiden för bakninghar fått stå tillsidan för helgresor tillStockholm
Hur harni det med lergrytorna, även kallad romargrytor, i era kök. Ner med alla godsaker i grytan och skjuts ini en kall ugn där det får sköta sej själv
Hoppas era juldagar harvarit bra. God fortsättning på er. Å så har man varit så mätt hela julen, trots att jag i år försökte tänka mig för Men två omgångar ris a la Malta lägger sig ju lätt som ett täcke överst och skapar en härligt god mättnadskänsla
Och idag ska jag iväg och träffa min farmor för första gången på väldigt länge och tänkte ta med fika så nu på morgonen har jag bakat havredrömmar och rulltårta
Men idaghar det snurrats kanelbullar. Det var vad som utlovades till den här veckan. Så redan i söndags bestämde jag mig för att den här veckan blir en bakvecka
När vi skulle ha middagi fredags så var ju mina tankar helt inne på vår, och framför allt påsk. Så jag gjorde vitchoklamousse, enligtlillasysters recept på choklad cheesecake, men jag serverade den portionsvis
Nästa gång kommer jag ha i mer kryddor, så jag har lagt till dem i parentes i receptet. När jag för många år sedan gjorde praktikiSheffield så åt jag en baguett med något som jag antar var en variant av pulled pork
Det har länge stått på minatt-göra-lista att göra Makroner eller Macarons som de oxå heter. Det känns väldigtroligt att jag i dag "vågade" testa detta franska projekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.