Jag lagar mycket husmanskost på jobbet, det ska va â€riktig mat†här minsann. Om ni tycker det är intressant så lägger jag upp recept de gånger jag hinner o tillfälle ges, men bilderna får ni levererade i lite sämre kvalité då förstås eftersom jag fotar med iPhonen
konditor, så ni hajar. Själv håller jag mig till påskgula desserter. Det går så klart även att göra en vanlig vaniljpannacotta eller friska upp den med lite citron och toppa med någon påskgul frukt
Nu vet ni iallafall vad ni ska göra med överbliven grönkål. . Igår kväll gjorde jag grönkålschips eftersom vi åkte iväg idag och den skulle blivit dålig tills vi kommer hem om ingen hade gjort något med den
Gör såhär. 1 tsk vanilsocker. 1 tsk vanilsocker. Om jag bara fick välja en sorts hemgjort godis på jul. så skulle det utan tvekan vara min hemkokta choklad & lakritskola med flingsalt
Det är väl under mina dieter som det kan bli lite enformigt men sedan jag startade den här bloggen (och @tastyhealth på Instagram) har jag nog aldrig ätit så varierat som jag gör nu
Det härhar jag gjort sedan jag kom hit ↓. Visserligen för att det är gött att göra sina behov men framförallt för att det hjälpt mig att andats ut jobb och måsten och landa här i semesterlunken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.