Mycket underhållande om komplicerad mat och du kan läsa hela recensionen här. Magnus Nilssons kokbok från hans hyllade restaurang Fäviken släpptes under förra året och har även den fått mycket uppmärksamhet
Inte för att hemlagadtomatsås är något revolutionerande, men ändå. Just den här gången räddade jag en låda misshandlade ekologiska kvisttomaterfrån att dö stora mögeldöden, men självklart funkar det att laga såsen på burkade, hela kvalitetstomater om man tycker att färska känns för lyxigt
Våga göra bearnaisesåsen frångrunden. Blir det för hett ta bort från plattan ett tag. Tag kastrullen från plattan och ställ på en fuktig disktrasa så står kastrullen stadigare
Ikväll bjöds härligt rosastekt rödvinsmarinerad kalvytterfilé från grillen. Jag jobbar som en liten gnu för att klara deadline och hinner inte laga någon mat, men gubben gör det med den äran
Soppan är kalorisnål, nyttig, god, värmande och känns "matig" p g a umamismaken. För att laga misosoppa frångrunden behövs tre specialingredienser som jag försöker att alltid ha hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.