Helstekt timjans- och honungsglacerad fläskytterfilé med gräddstuvade kantareller
Skolkocken
Skolkocken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 600-800 gram fläskytterfilé
  • 2 msk flytande honung
  • 1 tsk balsamvinäger
  • 1 st pressad vitlöksklyfta
  • 0,5 tsk torkad timjan
  • salt och peppar
  • olja till stekning
  • 135 grader och
  • 71 grader
  • 4 portioner
  • 200 gram kantareller
  • 1 st stor schalottenlök
  • 20 gram smör
  • 2 dl vatten
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 msk kalvfond
  • salt och peppar
  • Eller

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.