Det går i perioder och oftast brukar matlagningsintresset öka när jag hittar spännande produkter. Jag är inne i en period då jag bara älskar att laga mat
Guldmjölk och gurkmejapasta från Ren & naturlig mat. Där får du hjälp med allt från färdiga veckomenyer till inköpslistor att ta med till affären, så du enkelt kan njuta av hälsosam mat i vardagen
I veckan samlades vi ett gäng hungriga och nyfikna matbloggare i Kortedala för en afton med temat "land" där vi skulle välja ett land och laga matdärifrån
Vi köpte KRAV-märkt benmjöl som vi hade på och sedan dess har tomaterna sett bättre ut, nästa år ska vi blanda i lite av benmjölet i jorden från början
Ett fat med blandade godsaker, kex i olika utföranden och smaker, goda ostar, frukt och grönt och till sist olika charkuterier - vissa från GeMa-Livs och andra av märket Delize
Rensa grillad kyckling och skär i bitar. Blanda ihop cheme frache med chilisås och kryddor. 1/2 grillad kyckling 2 dl creme fraiche 1 dl chilisås kryddor som salt peppar och salladskrydda 2 bananer skivade. Lägg ner i en form och grädda i ugnen 30 minuter
Nu är ju förstås skillnaden i matkulturoch rätter stor i indiens olika regioner. Där hittar man färgrika maträtter tillagade med underbart goda kryddor
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Jag vet inte vad det är med mig och asiatisk mat, men det känns som om det är jag på något sätt. Det hade jag tänkt ändra på i helgen vilket visade sig bli svår då jag saknade diverse alger och kryddor, men vi fick ihop en trevlig middag ändå
Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Skär smöret i bitar och blanda ner det. Blanda ner havredryck eller mjölk och rör ihop till en deg, sluta när du kan kan forma till en deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.