Det går i perioder och oftast brukar matlagningsintresset öka när jag hittar spännande produkter. Vi gör ofta biffar hemma och häromdagen så lagade jag nötfärsbiffar med bladpersilja, lök, mynta och vitlök i
Guldmjölk och gurkmejapasta från Ren & naturlig mat. Om du, liksom jag, uppskattar riktigt bra mat, missa då inte Jenny och Magnus Anderssons debut i kokboksvärlden
Vi köpte KRAV-märkt benmjöl som vi hade på och sedan dess har tomaterna sett bättre ut, nästa år ska vi blanda i lite av benmjölet i jorden från början
Ett fat med blandade godsaker, kex i olika utföranden och smaker, goda ostar, frukt och grönt och till sist olika charkuterier - vissa från GeMa-Livs och andra av märket Delize
Rensa grillad kyckling och skär i bitar. Blanda ihop cheme frache med chilisås och kryddor. 1/2 grillad kyckling 2 dl creme fraiche 1 dl chilisås kryddor som salt peppar och salladskrydda 2 bananer skivade. Lägg ner i en form och grädda i ugnen 30 minuter
Nu är ju förstås skillnaden i matkulturoch rätter stor i indiens olika regioner. Där hittar man färgrika maträtter tillagade med underbart goda kryddor
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
En skön helg hoppas vi nu att ni får, godaste matenoch drycken, avkoppling och andra trevligheter. För maten den var verkligen kanongod, måhända har det något att göra med att recepten kommer från ICA-buffé men vem är vi att uttala oss om det
Jag vet inte vad det är med mig och asiatisk mat, men det känns som om det är jag på något sätt. Det hade jag tänkt ändra på i helgen vilket visade sig bli svår då jag saknade diverse alger och kryddor, men vi fick ihop en trevlig middag ändå
Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Skär smöret i bitar och blanda ner det. Blanda ner havredryck eller mjölk och rör ihop till en deg, sluta när du kan kan forma till en deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.