Vispa ihop mascarpone och grädden fluffigt. Ta några persika-tärningar och lägg de i glaset, ha på en stor matsked mascarpone (persika-bitarna ska täckas) och strö över lite mandelspån
Jag gillar ju gratänger och grytor som är lätta att laga och gärna med lite sting i såsen. Det här receptet blev jag rekommenderad att laga, och det blev jag så klart nyfiken på
Mat och bak. Toppa med färska tomater samt riven parmesanost. Jag trillade över ett recept för ett tag sedan och idag gjorde jag en egen variant av det
Ingredienser Portioner. 4 400 g pappardelle 500 g kantareller, karljohans, trattkantareller eller kastanjechampinjoner 3 schalottenlökar 3 vitlöksklyftor 1 msk finhackad chilifrukt (t ex spansk peppar) 1 dl torrt vitt vin 1 msk konc kycklingfond eller grönsaksfond 1 dl mascarpone (à ca 100 g) 1 1/2 dl finriven parmesanost hackad bladpersilja 2 msk olivolja 1/2 tsk salt 1 krm nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Då bodde vi i alla fall på ett amerikanskt gästhem, Union Mission House, tillsammans med andra missionärer från olika länder och trossamfund som också hade ärende till staden
Blanda med socker och vänd ner jordgubbarna, lime och socker. Rensa och skiva jordgubbarna. Mal eller hacka digestive kexen grovt, blanda ihop med det smälta smöret tryck ut i små paj/glas formar
Idag har vi jobbat på duktigt i trädgården och som pricken över i avslutade vi dagen med grillning. Efter grillningen åt vi varsin supergod dessert som jag gjorde snabbt och enkelt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.