Marinerad kalvkotlett med ratatouille
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Citrusmarinad
  • 1 selleristjälk, i skivor
  • 2 burkar krossade tomater
  • (à 400 g)
  • 1 tsk strösocker
  • några kvistar timjan, persilja
  • och basilika
  • 2 lagerblad
  • salt och nymalen svartpeppar
  • 4 zucchini, i skivor
  • 3 stora vitlöksklyftor, pressade
  • 2 stora gula lökar, i tunna skivor
  • 1 citron, skal och saft
  • 2 limefrukter, skal och saft
  • 1 schalottenlök, fint hackad
  • 1 dl rapsolja
  • salt och nymalen svartpeppar
  • 6 kalvkotletter eller fläskkotletter
  •  
  • Ratatouille
  • 2 auberginer
  • 5 msk olivolja till pannan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.