Lägg på getostrullen och strö pinje nötter över. Blanda rapsoljan med balsamvinägern, honung samt salt och peppar, rör om ordentligt med en sked tills honungen helt lösts upp
Rulla in de marineradegetostbitarna i skinkskivorna, dela i lagom stora bitar. Jag kan tänka mig att den marinerade osten även kan fungera på en buffé eller som tillbehör till en bit kött (nu längtar vi efter grillat
En supergod lunchsallad, servera med ett gott bröd och en god olivolja. 100 g getost typ chevre. Dela getosten i små bitar, lägg i en skål, häll över hallonbalsamico och låt stå 30 minuter. Strimla salladen grovt, skär rödbetor i små tärningar, dela tomaterna i 4 delar, blanda ihop med hallon, nötter och ost, ringla över lite olivolja. 100 g getost typ chevre
Blanda potatisen med olja, salta och krydda med persillade. Till förrätt åt vi Insalata Caprese, alltså mozzarella, tomat, basilika och rapsolja smaksatt med basilika
Koka riset med lök och buljongtärning. Servera med en blandad sallad. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.