Dom här köttbullarna tillsammans med dippingsåsen är en fantastiskt god asiatisk aptitretare, enkel bjudmat då dom är snabba att göra och roliga att servera
Koka upp och låt marinaden kallna. Idag fick jag iallafall till ett besök i Ullared och fick fyllt på skåpen här hemma med diverse bra-ha-grejer, å så lite hink och spade och diverse trädgårdsleksaker för grabben
2015-09-12 @ 17. Sesampanerade pilgrimsmusslor asianstyle. Ikväll har vi ätit de här goda pilgrimsmusslorna som förrätt och det blev hur gott som helst
Det här är så gott och nyttigt så man nästan blir tårögd. Fantastiska asiatiska smaker av ingefära, vitlök och chili tillsammans med den syrliga limeaiolin är magi för smaklökarna
Skölj och skär paprikorna i bitar, strimla rödlöken, värm wokolja i en wok och stek den med wokblandningen och de resterande grönsakerna och häll i limejuice och sojasås i wok-blandningen, Rör om ca 3 minuter. 2-3 msk cashewnötter. 3-4 matskedar wokolja
Vänd kycklingbenen efter tio-femton minuter, så att de blir jämnt tillagade. Härom veckan slängde jag ihop en marinad till kycklingben, som var väldigt enkelt men samtidigt så otroligt god att jag bara måste dela med mig av den
En god vän frågade om jag alltid gör egen marinad till det kött som jag grillar. det finns många goda färdiga marinader i butiken men då och då tycker jag om att göra egen marinad
Att göra hemmagjord marinad till grillat kött är jätteenkelt och tar bara några minuter, dessutom slipper du alla onödiga tillsatser som det ofta finns i färdigköpta grillmarinader
Marinad. Går även att ha fint skivad kyckling i marinaden. 2-3 hackade vitlöksklyftor. 4-5 msk oystersås. Skär entrecote-köttet i strimlor, låt ligga i marinaden1-2 timmar. Önskar er en bra helg 2-3 hackade vitlöksklyftor. 4-5 msk oystersås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.