Maräng. Värm grädden (den ska inte koka) och ha i marabou i bitar. Smörj papperet med lite smör. Maräng. Rör om tills allt smält och ställ i kylen minst fyra timmar
Garnera tårtan med jordgubbar och citronmeliss. Mixa nötterna grovt i matberedare med kniv. Vispa äggvitor till en hård smet, det ska gå att vända upp och ned på bunken
Garnera gärna med färska jordgubbar ochmaränger. Vad gäller marängerna så har jag äggvitor över då och då så jag slänger alltid ihop marängeroch förvarar i en lufttät burk
Maräng. Ringla sedan krämen över tårtan, bred efter det ut grädden och dekorera sist med jordgubbarna. Tårtan kan med fördel göras helt klart dagen innan
Koka upp dem tillsammans med citronskal, grädde och honung. Finhacka chokladen och lägg den i en skål. Doppa tryfflarna i chokladen och lägg dem på galler med bakplåtspapper under
Efter att ha varit sugen på jordgubbstårta sedan nationaldagen smakade det så otroligt gott i helgen då jag äntligen fick mumsa på en tårta med jordgubbar och grädde
Ida-Marie var medoch dekorerade noggrant. Nederst mosad banan med uppvispad mjölkfri grädde, andra är mosade jordgubbar även här blandat med uppvispad mjölkfri grädde
På midsommarafton är det ju obligatoriskt med sommartårta och i år gjorde jag en glutenfri tårta med jordgubbar och rabarber på kokosbotten - suveränt god och lätt att göra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.