Gröp ur passionsfrukterna och fördela kärnorna över mangomoussen. Jag är svag för det mesta i mousseväg, och den här senaste varianten med mango och passionsfrukt bjöd Bibbi på för några helger sedan
Servera mangomoussen toppad med mango tärningar, kiwi klyfta, citronmeliss och. Koka upp vatten med vaniljstång, frön och strösocker i en kastrull, rör så
Med några alvedon i kroppen hoppade jag, eller hoppade och hoppade, man vadade ju faktiskt sig ner i ån och såg fram emot den en-kilometer-långa simmturen jag hade framför mig, not
Smält chokladen i en tjockbottnad kastrull med smör. Smält chokladen med smöret. Toppa med florsocker. Smörj en liten form (ca 16 cm i diameter) med smör
Denna kaka är verkligen himmelskt god, riktigt härligt kladdig alltigenom, med krämig chokladglasyr och pistagenötterna som både ger sälta och ett härligt krisp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.