Här kommer ett tips på en supersmarrig kycklinggryta med mango. Skär kycklingen i bitar och stek i lite smör och krydda med salt, peppar och ev kycklingkrydda
Servera med ris och en god sallad. Dela kycklingen i mindre bitar och bryn den på svag värme. Häll i en kastrull och tillsätt vatten, soya, buljong tärning och sambal oelek
4 4 port ris, gärna basmatiris 450 g fryst grönsaksblandning (bladspenat, broccoli, sugarsnaps) 600 g chorizo 1 msk smör eller margarin salt och peppar 2 dl lätt crème fraiche med paprika och chili Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Skär purjolöken och paprikan i små bitar och låt steka med kycklingen en stund utan att få färg. Häll i curryn och låt fräsa med lite grand innan du till sist har i resterande ingredienser
Den får dock inte koka med så den blir alldeles sönderkokt utan bara vändas ner i slutet. I denna rätt med kyckling bidrar mangon med fräschör och lite sötma
Gnid in kycklingen med mango chutney-blandingen, gärna även under skinnet. Helstekt Mangokyckling ca 4 port. Helstekt Mangokyckling ca 4 port 1 hel, färsk kyckling
Finhacka rödlökenSkala, kärna ur och finhacka äppletDela coctailtomaterna i fyra delarSkölj de gröna ärtorna under varmt vatten om det är så att de har varit frystaBlanda alla ingredienserna ihop med ruccolanRör sedan ner riset i grönsaksmixen och rör omKLART
En kycklinggryta med mango som ni måste testa. I med mangon precis innan servering och njut. Idag har jag testat ytterligare ett recept från Coops tidning Mersmak (ni minns kanske mellisglassen som gick hem hos oss vuxna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.