jag lagar även som i de flesta andra recept här på min blogg mina mandelpraliner på ekologiska råvaror men givetvis kan du använda konventionella (oekologiska) råvaror med samma resultat
Bollar, bars och tryfflar i all ära, men listan känns liksom inte komplett utan praliner. Igår beslöt jag mig därför för att göra praliner och jag ångrar det inte, resultatet blev otroligt goda praliner, så det ska jag göra fler gånger och kanske dyker det även upp i någons julklapp
Det här är en del av morgondagens tårtfyllning. Idén har jag stulit från "Folkets bröllopstårta". Målet med mandelpralinén var att kunna göra mandelkrisp och använda det som tårtfyllning
Har bestämt mig för att baka en Folkets Bröllopstårta, utan fusk och E-nummer. En riktig sådan består av en mandelbotten, jordgubbskompott, vaniljbavaroise och mandelkrisp, detta täckes sedan med vit marsipan
Nu har vi gjort slag i saken. Vi har provat Raffaello. "Raffaello är systerpralin till den populära och väldigt omtyckta Ferrero Rocher som är världens mest sålda pralin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.