Dekorera med grädde och färska bär. Färska bär. Tillsätt den kondenserade mjölken och bären. Färska bär. 225 g hallon/blåbär. Klä en springform på ca 22 cm i diameter med bakplåtspapper. Täck formen med plast eller aluminiumfolie och ställ i frysen i ca 5 timma men för mig hade över natt till nästa dag festen då
Garnera med extra bär precis före servering. Rör den mjuk och smidig med matfettet. Mandelmuffinsmed toscatäcke16 st200 g mandelmassa100 g rumsvarmt smö2 ägg1 dl vetemjöl1 tsk bakpulver2 dl hallon eller andra bärToscatäcke. Hallon eller andra bärSätt ugnen på 225 grader. Fördela bär i varje och grädda mitt i ugnen 10-12 minuter
Lycka är att hitta små fina mandelmuffins i frysen när man ska ge sig ut på roadtrip. Jag älskar att de här klassiska kakorna behåller sin saftighet så fint och fortfarande är krämiga och goda när man tinar dem
Jag bakade mandelmuffinsmed choklad som blev otroligt saftiga med en härligt djup chokladsmak. Mandelmjöl innehåller mycket fett som också bidrar med mycket energi, men det är fett av bra kvalitet
Det är mandelmuffinsmedblåbär, enligt receptet en korsning mellan en muffins och en mazarin. Jag kan hålla med om den beskrivningen och det är nog inte helt fel att tillsätta lite bittermandel om man är förtjust i mazarinsmaken
En av helgens desserter bestod av varma bärmed Mascarpone-grädde. Jag blandade bara Mascarpone-ost med lite grädde, florsocker och vaniljsocker och vispade till en fluffig smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.