Bakad potatis är min största favorit eller kokt nypotatis med extrasaltat Bregott till. Här fick makaronisalladen serveras till tunt grillad skinkschnitzel och hemmagjorda kebabspett
Blanda sedan med övriga ingredienser och toppa med stekt tofu överst. För ett par veckor sedan berättade jag om vårt nya koncept här hemma, Veckans Sallad
Makaronisallad. En enkel, men ack så god sallad får man av få ingredienser. Och har man som jag överbliven kokt makaroni har man salladen klar på några minuter
Jag använde mig av tortillor, tomatpure, riven ost, blåmögelost, medwurst, rödlök och paprika. Det är ju bara att köra på det man har i kylskåpet helt enkelt, jag saknade oliver och soltorkad tomat, med dom två skulle det ha varit top notch men det gick nog utan också
Till det drack jag kaffe med en tesked organisk kokosolja och en skvätt grädde. Till efterrätt blev det min nya favoritefterrätt, Pots de creme med citron, så fräscht och så lätt att göra
Det är ingen skillnad hurudan salami du använder till fyllningen, vill du inte köpa riktig går det bra att använda vanlig smörgåspålägg typ medwurst, skuret i strimlor
Hackekorvs och potatis-chipstornmed en lökflusch och marmor dressing. Broccolin eller andra grönsaker du valt att använda blancheras hastigt och värms upp i rikligt med smält smör
Recept. Gäst. mån, 2013-09-09 13. 48. 10min. (0). 1. Blanda alla ingredienser i en skål och låt den stå och dra i kylen i ca 40-60 minuter innan den serveras
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.