Idag har jag bakat ett kanongott bröd. Hittade recepetet hos Anna. Jag ändrade lite i receptet, hade ingen mjölk hemma så körde med grädde istället och la till lite pumpakärnor och russin
Skiva zucchini, paprika och rödlök och fördela över pizzan (ta inte för mycket för då blir pizzan blöt, spara grönsakerna och använd till annat) Fördela mozzarellan jämt på båda pizzorna
Pizzan blev helt enkelt så god så vi satt och stönade vid bordet. Jag hade sedan på färska tomater, rödlök och pinjenötter innan pizzan åkte in i ugnen för att sedan toppa med basilika, ruccola, parmesan och lufttorkad skinka efter gräddning
Lätt bästapizzan jag någonsin ätit och de hävdar att det är såhär man gör pizza i Neapel. Ibland kommer jag inte riktigt ihåg hur jag får nys om saker och ting, men jag tror det var genom Twitter som jag fick nys om denna pizzeria i Ealing, som enligt Financial Times är en av de fem bästa pizzeriorna i London
Efter 1732 försök med att få chiapudding att smaka något annat än damm och diskvatten så tror jag att jag funnit den bästa varianten hittills, iaf enligt mig själv
Dessa pizzorna, alltså. Jag är så nöjd. De blev helt makalöst goda. Lite mer som italienska pizzor än svenska (ni som varit i italien vet att pizzorna där går inte att jämföra med det svenska utbudet)
I veckan gjorde vi pizza inte bara en gång utan två, bara för att det var så gott. Det är så bra med hemmagjord pizza för det första så blir det precis som man vill och för det andra lägger man på allt man tycker är gott eller det man har hemma
Har du lust att lägga "lite" tid på en ganska spektakulär dessert så har jag ett jättebra tips. Den här desserten knåpade Mannen ihop till nyårsmiddagen
Vi har ett snabblagat vegetariskt pastarecept som är under ständig utveckling. Rätten var god redan från början, men har med tiden blivit riktigt outstanding
Bästa Maria lärde oss att baka bröd snyggt och göra godaste pizzan. Vi var bästa sortens gäng. Ps. Ser ni den färdiga limpan längst ut med frön mest på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.