Majblommakaka
Mary Dane -
Mary Dane -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 ma
  • 19 cm formar
  • 200 g rumsvarmt smör
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 dl strösocker
  • 4,5 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk kallt vatten
  • 1 dl hallonsylt+
  • 1 vispad äggvita
  • 1 dl florsocker
  • 1 msk vatten
  • 30 min kan låta länge för dessa kakor men att grädda kakorna längre tid på något lägre temp ger en mycket godare smak av smörkaramell samt att mjöl och bakpulversmaken försvinner också
  • 2 ma
  • 19 cm formar
  • 200 g rumsvarmt smör
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 dl strösocker
  • 4,5 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 1 tsk kallt vatten
  • 1 dl hallonsylt+
  • 1 vispad äggvita
  • 1 dl florsocker
  • 1 msk vatten
  • 30 min kan låta länge för dessa kakor men att grädda kakorna längre tid på något lägre temp ger en mycket godare smak av smörkaramell samt att mjöl och bakpulversmaken försvinner också

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.