Hur står det till med er alla denna lördag. Här är det prickigt. Min lille kille har fått vattenkopper, exakt 2 veckor efter att storasyster haft det, så vi har ju egentligen bara gått och väntat på hans prickar
Paj är ju snabb en middagsrätt. Särskilt om man använder sig av färdig pajdeg. Bara man har ett par ägg hemma så går det ju i stort sett att fylla pajen med vad som helst som finns hemma i kylen, till exempel broccoli och ädelost
Det finns många sätt att göra blomkålsbotten, här är min lite magrare variant. Botten 1 port. 1/2 blomkålshuvud i mixer + 1 dl äggvita och 1,5 tsk fiberhusk
En enkel skinkpaj men ändå så himla god. IngredienserPajdeg150 gr smör eller margarin3 dl vetemjöl4 msk vattenFyllning200 gr rökt skinka3 dl ost, smakrik2 st ägg2 dl mjölk1-2 tsk paprikapulver1/2 tsk saltsvartpepparGör så härBlanda samman degen i en matberedare eller för hand
Toppa din frukostyoghurt med färska eller frysta hallon. Det går lika bra med kvarg eller keso. Tänk på att enligt Livsmedelsverket ska man koka importerade frysta hallon innan förtäring
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.