Klipp rikligt med persilja över och servera direkt i varma tallrikar. Fina färska musslor. Borsta och tvätta musslorna rena, släng alla som inte är stängda helt
Börja med att borsta och skölja musslorna noggrant. Min fantasi skenade iväg med mig där jag stod i butiken, kunde helt klart känna doften från hav, vitt vin och fänkål
Lägg på skinka och ost, avsluta med svartpeppar, bara lite. Servera med majonnäs. Bred mackorna med smör (om du vill), bred 1 msk mjukost på varje macka
Spara det kallt till nästa dag och smaksätt med lite fiskbuljong. Ett nät musslor kan göra dig sjuk. Servera i djupa tallrikar med gott om spad och hackad persilja
Varma mackor med champinjonstuvning gjord på burkchampinjoner, det är grejer det. När jag var barn dök varma mackor upp titt som tätt på tallriken och just den här sorten med en krämig champinjonstuvning var min favorit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.